Сител - 18:24 11 Јун, 2012

Пуштени се на слобода петмината Македонци кои беа уапсени во Грција поради поседување марихуана. На денешното рочиште се ослободени се тројца, додека ...

Актерот уапсен во Грција, пуштен на слобода

Плус Инфо - 16:56 11 Јун, 2012

Тројца од петмината Македонци кои минатата недела беа уапсени од грчката полиција на пристаништето Волос затоа што кај некои од нив била пронајдени ...

Од петте уапсени Македонци во Грција- тројца ослободени, двајца ќе се бранат од слобода

Канал 5 - 16:52 11 Јун, 2012

Петтемина Македонци кои беа уапсени во Грција поради поседување марихуана се пуштени на слобода. Според МНР, тројца од уапсените во ...

Македонците кои беа уапсени во Грција поради поседување на марихуана се ослободени

Sky MK - 16:45 11 Јун, 2012

Македонците кои беа уапсени во Грција поради поседување на марихуана, која беше пронајдена во нивниот багаж се ослободени. Имено марихуаната ...

Грците ги ослободија петтемина Македонци уапсени со марихуана

Штипка - 14:30 11 Јун, 2012

Се работи за 200 грама марихуана која што беше пронајдена во куферите во автомобилот со кој што патувале Македонците, меѓу кои беше и актерот којшто ...

Уапсениот македонски актер - пуштен од притворот во Грција

Прес 24 - 16:09 11 Јун, 2012

На денешното рочиште се ослободени се тројца, додека другите двајца уапсени ќе бидат пуштени на слобода откако ќе ја платат одредената кауција, ...

Ослободени петтемина уапсени Македонци во Грција

Бркај Работа - 14:00 11 Јун, 2012

Петтемина Македонци кои беа уапсени во Грција поради поседување марихуана се пуштени на слобода. Интернет порталот Курир пишува дека според блиски ...

Ослободени уапсените Македонци во Грција

Курир - 14:34 11 Јун, 2012

Петтемина Македонци кои беа уапсени во Грција поради поседување марихуана се пуштени на слобода. Како што дознава Курир од блиски роднини на ...

Денеска ќе се одлучи за петтемина Македонци уапсени со дрога на Тасос

Дневник - 17:31 10 Јун, 2012

Судот во грчкиот град Волос денеска се очекува да одлучи дали петтемина Македонци, меѓу кои е и млад актер од Скопје, ќе бидат пуштени на слобода ...

Уапсените Македонци чекаат пресуда

Утрински - 16:45 10 Јун, 2012

Петтемина Македонци уапсени во Грција за поседување 230 грама марихуана денес ја очекуваат конечната пресуда од судот во Волос. Македонските граѓани ...