Плус Инфо - 10:15 07 Дек, 2011
Нова услуга на УЈП за продажба на запленетите добра при присилна наплата

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира новата услуга „Електронски јавни аукции на УЈП http://e-aukcii.ujp.gov.mk/ “. Со услугата се ...

Нова услуга на УЈП за продажба на движните и недвижните запленети ствари

МРТ - 09:45 07 Дек, 2011

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира новата услуга „Електронски јавни аукции на УЈП http://e-aukcii.ujp.gov.mk/ “. Со услугата се ...

УЈП со нова услуга

Курир - 08:52 07 Дек, 2011

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира новата услуга „Електронски јавни аукции на УЈП http://e-aukcii.ujp.gov.mk/ “. Со услугата се ...

Купувајте од УЈП

Идивиди - 09:25 07 Дек, 2011

Скопје, 7 декември 2011 (МИА) - Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира новата услуга „Електронски јавни аукции на УЈП . Со услугата се ...

На електронска аукција УЈП ќе ги продава стварите заплетенети со присилна наплата

Прес 24 - 09:05 07 Дек, 2011

Управата за јавни приходи денеска ќе ја промовира новата услуга „Електронски јавни аукции на УЈП Со услугата се воведува нов начин на продажба на ...


Плус Инфо
 1. 1

  Страшно: Го оставиле да умре во најтешки маки затоа што им смрдел на докторите

 2. 2

  Еден загинат и четири лица се повредени – Страшна сообраќајка на патот Куманово-Скопје

 3. 3

  ЕДНА НЕДЕЛА ПО ПОРОДУВАЊЕТО: Г-ѓа Ѓоковиќ изгледа одлично (ФОТО)

 4. 4

  Ријана и Мајли се појавиле на хуманитарна вечера - за да ги покажат градите...

 5. 5

  Еден загинат во тешка сообраќајка во Куманово