МРТ - 14:38 16 Мај, 2012

Веб сервис за проверка на здравственото осигурување на осигурениците е промовиран денеска во Фондот за здравствено осигурување на Македонија (ФЗОМ). ...

Осигурениците на интернет ќе избираат матичен лекар

Плус Инфо - 14:27 16 Мај, 2012

За избор на матичен општ лекар, гинеколог или стоматолог, за проверка дали им важат сините картони, за ефикасна промена на матичниот лекар. Сето тоа ...

Мое осигурување мој доктор

Канал 77 - 14:48 16 Мај, 2012

Фондот за здраствено осигурување на Македонија отвори посебен веб сервис за проверка на здравственото осигурување на осигурениците. Основната цел на ...

Проверка за платен придонес на интернет

Сител - 14:25 16 Мај, 2012

Веб проверка за статусот на осигурениците. Сите кои имаат комјутер и интернет со впишување на неколку бројки ќе дознаат до кога им е платен ...

Веб сервис за проверка на здравствено осигурување

еРепортер - 14:38 16 Мај, 2012

Веб сервис за проверка на здравствено осигурување Фондот за здравствено осигурување на Македонија воведе веб сервис за проверка на здравственото ...

ФЗОМ: Акција веб сервис “ Мое осигурување мој доктор”

Макфакс - 13:53 16 Мај, 2012

Основната цел на овој сервис е скратување на времето, намалување на гужвите и полесно остварување на правата како на осигурениците така и на ...

„Мое осигурување, мој доктор“ на Интернет

Курир - 13:26 16 Мај, 2012

Веб сервис за проверка на здравственото осигурување на осигурениците воведува ФЗОМ. На веб страницата moeosiguruvanje.fzo.org.mk пациентите ќе можат ...


еРепортер
Макфакс
 1. 1

  Страшно: Осомничени домашни месни производители како епицентар на смртоносната листерија

 2. 2

  Еве како изгледа внатре „Ројал Македонија“- првиот од бродовите на Вардар (Фото)

 3. 3

  Личниот лекар на Маршалот тврди: Тито не беше Јосип Броз

 4. 4

  Ова се сестрите кои денеска беа убиени во Аерoдром

 5. 5

  Убиецот на двете сестри, кој потоа се самоуби бил обезбедувач на висок владин функционер?