Вечер - 23:05 09 Фев, 2012

Од 11 овој месец до втори март невработените може да аплицираат за кредит во рамки на Проектот за самовработување со кредитирање. Апликациите се ...

Кредити за невработените за старт на бизнис

Алфа ТВ - 20:07 09 Фев, 2012

Од сабота до втори март невработените лица ќе можат да аплицираат за кредити за почнување на сопствен бизнис. Барања ќе можат да поднесат сите кои ...

Ристовски: Нови средства за кредитирање на невработените за отпочнување бизнис

Лимбо - 17:58 09 Фев, 2012

Невработените лица кои сакаат да започнат сопствен бизнис тоа можат да го сторат преку проектот за самовработување со кредитирање, за што ќе можат да ...

Невработените ќе можат да започнат сопствен бизнис

Сител - 17:13 09 Фев, 2012

Невработените ќе добијат кредити за отворање на сопствен бизнис. Агенцијата за вработување во сабота ќе објави оглас за кредитирање на 500 бизниси за ...

Кредити за само вработување

24 Вести - 14:58 09 Фев, 2012

Вкупно 9 илјади евра кредит ќе добие секој кредитобарател кој, освен што ќе се самовработи, ќе обезбеди егзистенција за уште двајца вработени. ...

Кредити за стимулирање на самовработувањето

OhridNews - 15:58 09 Фев, 2012

Владата на Република Македонија преку Агенцијата за вработување ќе го реализира Проектот за самовработување со кредитирање. Со оваа мерка на ...

Кредитирање на невработените за отпочнување бизнис

Идивиди - 16:10 09 Фев, 2012

Скопје, 9 јануари 2012 (МИА) - Невработените лица кои сакаат да започнат сопствен бизнис тоа можат да го сторат преку проектот за самовработување со ...

Нови средства за кредитирање на невработените за отпочнување бизнис

МРТ - 15:22 09 Фев, 2012

Невработените лица кои сакаат да започнат сопствен бизнис тоа можат да го сторат преку проектот за самовработување со кредитирање, за што ќе можат да ...

Кредити за самовработување за невработени лица

Макфакс - 14:26 09 Фев, 2012

Сите невработени лица имаат можност да аплицираат за кредит во рамки на проектот за самовработување по јавниот повик што ќе трае од 11-ти февруари до ...

2,5 милиони евра за проектот за самовработување

МКД - 13:20 09 Фев, 2012

Невработените лица што сакаат да почнат сопствен бизнис тоа можат да го сторат преку проектот за самовработување со кредитирање, за што ќе можат да ...

Ристовски: Нови средства за кредитирање на невработените за отпочнување бизнис

Сител - 13:53 09 Фев, 2012

Невработените лица кои сакаат да започнат сопствен бизнис тоа можат да го сторат преку проектот за самовработување со кредитирање, за што ќе можат да ...

Проект за самовработување со сопствен бизнис

Телма - 14:08 09 Фев, 2012

Невработените лица кои сакаат да започнат сопствен бизнис тоа можат да го сторат преку проектот за самовработување со кредитирање, за што ќе можат да ...

Најавени кредитите за самовработување

Плус Инфо - 13:28 09 Фев, 2012

Невработените лица можат да аплицираат за кредит за самовработување од 11-ти февруари до 2 март, изјави министерот за труд и социјална политика, ...

Ристовски: Нови средства за кредитирање на невработените за отпочнување бизнис

Прес 24 - 13:40 09 Фев, 2012

За реализација на проектот што го спроведува Владата преку Агенцијата за вработување, предвидени се околу 2,5 милиони евра, кои ќе бидат наменети за ...

Ристовски: Невработените може да аплицираат за кредит за самовработување

Нет Прес - 12:59 09 Фев, 2012

Сите заинтересирани невработени лица може да аплицираат за кредит во рамки на Проектот за самовработување со кредитирање по јавниот повик од 11-ти ...

Секој невработен може да аплицира за Проектот за самовработување

Sky MK - 12:50 09 Фев, 2012

Министерот за труд и социјална политика, Спиро Ристовски на денешната конференција за медиумите информираше за условите во проектот за ...

Со кредитирање до самовработување

Курир - 12:14 09 Фев, 2012

Невработените лица кои сакаат да започнат сопствен бизнис тоа можат да го сторат со проектот за самовработување со кредитирање. Агенцијата за ...

Невработените преку кредити до самовработување

Македонија 24 - 11:23 09 Фев, 2012

"Проектот за самовработување со кредитирање ќе им помогне на невработените лица кои сакаат да започнат сопствен бизнис. Јавен оглас ќе биде ...

Презентација на проектот за самовработување со кредитирање

ИнПрес - 11:42 09 Фев, 2012

Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски и директорот на Агенција за вработување Влатко Поповски денеска на прес - конференција ќе ...

Промоција на проектот за самовработување со кредитирање

Курир - 09:04 09 Фев, 2012

Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски и директорот на Агенција за вработување Влатко Поповски денеска на прес-конференција ќе ...

Промоција на проектот за самовработување со кредитирање

МРТ - 09:07 09 Фев, 2012

Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски и директорот на Агенција за вработување Влатко Поповски денеска на прес-конференција ќе ...

Промоција на проектот за самовработување со кредитирање

Сител - 08:43 09 Фев, 2012

Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски и директорот на Агенција за вработување Влатко Поповски денеска на прес-конференција ќе ...Идивиди
МРТ
Макфакс
Телма
Прес 24
Нет Прес
Sky MK
Сител
 1. 1

  Зимата е на прагот, од идната недела снег

 2. 2

  Се огласи Есма Реџепова, еве што се случило

 3. 3

  Zase.mk предлог доручек

 4. 4

  Есма задржана во болница

 5. 5

  Таа е прогласена за најсекси жена на светот во 2014 година! Се согласувате?