еРепортер - 14:23 23 Јул, 2012

Измени на Закон за возила, хомологација, воведување налепница... Владата ги усвои измените на Законот за возила, со кои се воведуваат определени ...

Регистрацијата ќе се потврдува и со лепенка на шофершајбна

МРТ - 13:17 23 Јул, 2012

Мартин Пушевски Регистрација на возилото, но и лепенка на шофершајбната. Полицајците со еден поглед на вашиот автомобил ќе знаат дали возите ...

Лепенки за обележување на регистрираните возила

Кајгана - 11:44 23 Јул, 2012

Регистрираните возила во иднина ќе се обележуваат со лепенки, предвидуваат измените за Законот за возила усвоени од владата. Со измените на законот ...

Новина: Налепница како видлив доказ дека возилото е регистрирано

Канал 5 - 13:40 23 Јул, 2012

Со секоја регистрација на возилата во иднина ќе се лепи налепница на ветробранското стакло. Налепницатата ќе ја означува годината на регистрација на ...

Се воведува налепница за секое регистрирано возило

Maxim - 11:23 23 Јул, 2012

Со измените во закон Законот за возила се воведуваат нови полесни услови за хомологација на возила кои превезуваат лесно расиплива прехранбена стока ...

Ѓорѓиев: Се воведува налепница за регистрација на возилата

МРТ - 13:17 23 Јул, 2012

Владата на Република Македонија ги усвои измените на Законот за возила со кои се воведуваат определени новитети, меѓу кои и воведување налепница на ...

Ѓорѓиев: Се воведува налепница за регистрација на возилата

Прес 24 - 13:22 23 Јул, 2012

Измените кои се во насока на подобрување на процесите и присвојување на европските стандарди и законодавство веќе се испратени во собраниска ...

Ќе лепиме налепници на возилата

Кирилица - 13:21 23 Јул, 2012

За учество во сообраќај на патиштата, освен што возилото треба да биде регистрирано, да има важечка сообраќајна дозвола или важечка потврда за пробно ...

Се воведува налепница за регистрираните возила

OhridNews - 13:00 23 Јул, 2012

Владата ги усвои измените на Законот за возила, со кои се воведуваат определени новитети кои имаат за цел да бидат во функција на граѓаните и ...

Се воведува налепница за регистрација на возилата

Идивиди - 13:21 23 Јул, 2012

Скопје, 23 јули 2012 (МИА) - Владата на Република Македонија ги усвои измените на Законот за возила со кои се воведуваат определени новитети, меѓу ...

Владата ги олесни условите за хомологација на возилата

МКД - 11:08 23 Јул, 2012

Владата го измени Законот за возила и воведе нови полесни услови за хомологација на возила кои превезуваат лесно расиплива прехранбена стока или ...

Ѓеорѓиев: Сите регистрирани возила ќе имаат налепници

Без Пардон - 11:05 23 Јул, 2012

Измените на Законот за возила со кои се воведуваат определени новитети, меѓу кои и воведување на налепница на возилата за регистрација, ги усвои ...

Ѓорѓиев: Се воведува налепница за регистрација на возилата

Сител - 12:25 23 Јул, 2012

Владата на Република Македонија ги усвои измените на Законот за возила со кои се воведуваат определени новитети, меѓу кои и воведување налепница на ...

Налепници за обележување на регистрираните возила

Макфакс - 12:57 23 Јул, 2012

Со измените на законот се предвидува на регистрираните возила, покрај регистарски таблички и сообраќајна дозвола, на видно место да имаат истакнато ...

Освен регистрација за автомобилите ќе има и налепница за извршена регистрација

Sky MK - 12:33 23 Јул, 2012

Александар Ѓорѓиев, портпаролот на Владата, на денешната пресконференција соопшти дека Законон за возила ќе претрпи одредени измени. Со ...

Налепници за регистрација на возилата за помалку застанувања од полиција

Вест - 12:29 23 Јул, 2012

Владата на Република Македонија ги усвои измените на Законот за возила со кои се воведуваат определени новитети, меѓу кои и воведување налепница на ...

Регистрацијата поскапува, се воведува и налепница дека е платена

А1ON - 10:27 23 Јул, 2012

За учество во сообраќај на патиштата, освен што возилото треба да биде регистрирано, да има важечка сообраќајна дозвола или важечка потврда за пробно ...

Ќе има налепници за регистрација на возилата

Денешен - 10:23 23 Јул, 2012

Владата на Република Македонија ги усвои измените на Законот за возила со кои се воведуваат определени новитети, меѓу кои и воведување налепница на ...

Ѓорѓиев: Се воведува налепница за регистрација на возилата

Алфа ТВ - 12:24 23 Јул, 2012

За учество во сообраќај на патиштата, освен што возилото треба да биде регистрирано, да има важечка сообраќајна дозвола или важечка потврда за пробно ...

Регистрираните возила ќе имаат налепници

Македонија 24 - 10:14 23 Јул, 2012

"Владата подготви измени на Законот за возила со кои што се воведуваат неколку новитети. Имено истите се во согласност со законодавството на ...

Ѓорѓиев: Се воведува налепница за регистрација на возилата

Курир - 12:06 23 Јул, 2012

Портпаролот на Владата Александар Ѓорѓиев денес соопшти дека ќе има измени на Законот за возила, со што ќе бидат воведени неколку новитети од кои ...

Ѓорѓиев: ВАЖНО! Возилата ќе мора да имаат налепница за извршена регистрација

Либертас - 11:53 23 Јул, 2012

Ѓорѓиев, најважната работа“ која ја потенцираше на денешната прес-конференција е дека за учество во сообраќај на патиштата, освен што возилото треба ...

Сите регистрирани возила ќе имаат налепница

Е Вести - 10:09 23 Јул, 2012

Налепница на регистрираните возила, предвидуваат новите измени на Законот за возила. Како што информираше на денешната прес-конференција владиниот ...

Се воведува налепница за регистрација на возилата

24 Вести - 10:10 23 Јул, 2012

Владата на Република Македонија ги усвои измените на Законот за возила со кои се воведуваат определени новитети, меѓу кои и воведување налепница на ...

Налепница за секое регистрирано возило

Плус Инфо - 11:53 23 Јул, 2012

Владата воведе измени во Законот за возила, со кои се воведуваат нови полесни услови за хомологација на возила кои превезуваат лесно расиплива ...


 1. 1

  Нов македонски хит: Дедо на 70 години пуши марихуана за подобар секс со бабата

 2. 2

  ГОЛА ОДМАЗДА: Сопругот ја изневерувал со близначката

 3. 3

  Гинекологот Марјан Стојовски осуден на две години затвор

 4. 4

  ГАЛЕРИЈА: Таа е прогласена за најсекси жена на светот

 5. 5

  Жељко Митровиќ и Ивана 7 години биле во блиска врска