Утрински - 18:33 17 Апр, 2013
Екстерно тестирање и за првачињата?

Во повеќе училишта стигнало известување дека ќе има екстерно тестирање и за првачињата Ќе има ли екстерно тестирање и за децата од прво одделение е ...


Утрински
 1. 1

  Чкртаат по фасади за да кажат што ги мачи

 2. 2

  Покриена со бел чаршав, состојбата на Валентина непроменета

 3. 3

  Страшно: Го оставиле да умре во најтешки маки затоа што им смрдел на докторите

 4. 4

  Топаловски сведочеше: Ми падна мрак на очи кога ми рекоа дека ја киднапирале сопругата

 5. 5

  Пратениците на СДСМ му вртат грб на Заев – се враќаат во Собрание